Ny CD – ”Choro Vivo”
Choro Vivo udgiver ny cd fyldt med forførende choros, energisk samba og masser af den brasilianske, melankolske nationalfølelse: a saudade.
Musikken leveres med instrumentalt overskud og dybdegående kendskab til choroens levende melodier og det særlige brasilianske swing.

Gæster
På cden medvirker to velkendte navne på den danske musikscene, Francesco Calì og Afonso Corrêa, samt Glauber Seixas fra Rio de Janeiro, en af de mest efterspurgte up-coming guitarister i Brasilien.

Repertoire
Lyt til musik af Brasiliens største komponister bla. Ernesto Nazareth, Jacob do Bandolim, Pixinguinha og af mesteren af dem alle, Heitor Villa-Lobos. Oplev unik en musikstil med et repertoire bestående af brasilianske rytmer som polca, valsa, mazurka, maxixe og samba.

Med udgangspunkt i de originale kompositioner er der med originale musikalske arrangementer og masser af plads til improvisation, fremkommet en helstøbt og varieret plade med brasiliansk choro i musikernes egne fortolkninger, indspillet med nerve og personligt udtryk.

Historien om "Um a Zero"
I Brasilien elsker de både musik og fodbold. Hør omtalen af den klassiske choro "Um a Zero" i DR P2 radioprogrammet  Amadeus.

Chorovivo-CD-cover-let


Gæster:
Glauber Seixas: 7-strenget guitar (track 2,3)
Afonso Corrêa: percussion (track 2,4)
Francesco Calì: accordion (track 2,5)

Med Afonso Corrêa, Glauber Seixas og Francesco Calì
Med Afonso Corrêa, Glauber Seixas og Francesco Calì